Fraud Blocker
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!       Klantwaardering van 8,8       Producent in Nederland       Ruim 45 jaar ervaring

Vocht ontnemers

Vocht Ontnemers

Droog Container Transport

Condens vorming tijdens het transport van een zeecontainer over zee is een algemeen bekend probleem. Er kunnen ernstige schades ontstaan wanneer er niets wordt gedaan om deze condens op te vangen. Middels een container droogzak valt dit probleem te reduceren. 

Hoe ontstaat er condenswater in een zeecontainer?

Tijdens het transport over zee ontstaan er dagelijks temperatuurwisselingen. Doordat warme lucht meer vocht kan opnemen dan koude lucht ontstaat er bij een temperatuurdaling in een afgesloten container condenswater. Dit condenswater kan leiden tot schade aan de vracht. De meest voorkomende schades die ontstaan zijn hieronder benoemt:

  • Corrosie / roest aan de vracht
  • Schimmel op verpakkingen en producten
  • Vochtschade aan verpakkingen en producten

Onze droogzakken zijn perfect geschikt voor het voorkomen van boven genoemde schades. Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op!

U heeft verschillende mogelijkheden om producten gekoeld door de lucht te verzenden. Droogijs is een manier om dit te doen. Vanwege ingewikkelde afhandeling en luchtvaartwetgeving kiezen steeds meer klanten voor Ice Packs.

De online voedingsinductie is een snel groeiende markt, de grootste opgaven in deze markt is het op de juiste temperatuur leveren van de goederen, onze IcePack zijn hierin niet weg te denken.

Voor de werking van medicijnen is het extreem belangrijk dat deze op de juiste temperatuur blijven. Op locatie is het gemakkelijk de producten op de juiste temperatuur te houden, tijdens transport is een goed isolerende doos en Ice Pack van belang.

Veelgestelde vragen

U kunt u bestelling terugsturen doormiddel het retour formulier in te vullen op onze website hierna ontvangt u automatisch een retour label.
U kunt u bestellen altijd annuleren wanneer deze nog niet verzonden is. Is dit wel het geval kunt u de bestelling retourneren wanneer u de goederen heeft ontvangen.
Wij leveren binnen heel Europa mocht u op een andere plek hierbuiten een levering willen hebben neem dan contact met ons op.
Alle producten die wij online aanbieden worden uit voorraad geleverd binnen 3 werkdagen.
Wanneer u betaling gelukt is wordt hiervan een bevestiging verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.
Ja, je kan je producten altijd goed zijn als deze niet naar behoren zijn of anders zijn dan veronderstelt.
Antwoord

Blog Artikelen

isolerende pallet hoezen

Isolerende pallethoezen | Verpakkingsmateriaal om gekoeld te verzenden

Voor het transport van goederen worden bijna altijd pallets gebruikt. Ook bederfelijke goederen verzendt men over het algemeen met behulp van pallets. Bederfelijke goederen worden tijdens transport blootgesteld aan verschillende factoren, zoals temperatuurverschillen, luchtvochtigheid en Uv-straling.

Door...

is aan de winkelwagen toegevoegd
Afrekenen
Call Now Button