Fraud Blocker
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!       Klantwaardering van 8,8       Producent in Nederland       Ruim 45 jaar ervaring

Honingraad Koeldozen

Honingraad Koeldoos

Een kartonnen honingraat koeldoos heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele koeldozen. Ten eerste biedt het honingraatontwerp uitstekende isolatie door luchtkanalen in de structuur, waardoor de temperatuur in de doos langer stabiel blijft. Dit is vooral belangrijk bij het transporteren van temperatuurgevoelige producten.

Daarnaast biedt de honingraatstructuur ook een hoge mate van bescherming tegen stoten, schokken en compressie, waardoor de inhoud van de doos beter beschermd wordt tijdens transport. Bovendien zijn kartonnen honingraat koeldozen milieuvriendelijk doordat ze gemaakt zijn van gerecycled karton en biologisch afbreekbaar zijn. Ze zijn ook lichtgewicht, waardoor ze transport- en verzendkosten kunnen verlagen. Daarnaast kunnen ze worden aangepast aan verschillende vormen en maten van producten en kunnen ze meerdere keren worden gebruikt voordat ze gerecycled moeten worden.

Deze voordelen maken kartonnen honingraat koeldozen aantrekkelijk voor verschillende industrieën die gecontroleerde temperatuurtransporten willen uitvoeren en tegelijkertijd duurzaamheid willen bevorderen.

Voordelen van een kartonnen honingraad koeldoos?

Een kartonnen honingraat koeldoos biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele koeldozen of verpakkingsmaterialen. Hier zijn enkele voordelen van een kartonnen honingraat koeldoos:

  1. Isolatie: Het honingraatontwerp van de doos zorgt voor een uitstekende isolatie. De luchtkanalen in de honingraatstructuur werken als een buffer tegen warmteoverdracht, waardoor de temperatuur in de doos langer stabiel blijft. Dit is vooral belangrijk bij het transporteren van temperatuurgevoelige producten, zoals voedsel, medicijnen of bloemen.

  2. Bescherming: De honingraatstructuur biedt een hoge mate van bescherming tegen stoten, schokken en compressie. Het karton absorbeert impactenergie en verdeelt deze gelijkmatig over de structuur, waardoor de inhoud van de doos beter beschermd wordt tijdens transport.

  3. Milieuvriendelijk: Kartonnen honingraat koeldozen zijn over het algemeen gemaakt van gerecycled karton en zijn biologisch afbreekbaar. Ze zijn een duurzaam alternatief voor verpakkingsmaterialen zoals piepschuim (EPS) of kunststof, die schadelijk kunnen zijn voor het milieu.

  4. Lichtgewicht: Kartonnen honingraat koeldozen zijn licht van gewicht, waardoor ze transport- en verzendkosten kunnen verlagen. Het gebruik van lichtgewicht materialen is vooral gunstig bij lucht- of internationale zendingen, waarbij gewicht een belangrijke rol speelt in de kostenberekening.

  5. Aanpasbaarheid: Deze koeldozen kunnen worden aangepast aan verschillende vormen en maten van producten. Het honingraatontwerp kan gemakkelijk worden gesneden en gevormd om aan specifieke eisen te voldoen, waardoor ze veelzijdig in gebruik zijn.

  6. Herbruikbaarheid: Hoewel kartonnen honingraat koeldozen niet zo duurzaam zijn als herbruikbare kunststofdozen, kunnen ze nog steeds meerdere keren worden gebruikt voordat ze gerecycled moeten worden. Dit kan de kosten verlagen en de duurzaamheid verhogen in vergelijking met eenmalige verpakkingsmaterialen.

Het gebruik van kartonnen honingraat koeldozen biedt dus voordelen op het gebied van isolatie, bescherming, milieuvriendelijkheid, lichtgewicht, aanpasbaarheid en herbruikbaarheid. Deze voordelen maken ze aantrekkelijk voor verschillende industrieën die producten op gecontroleerde temperatuur moeten transporteren en tegelijkertijd duurzaamheid willen bevorderen.

Honingraad Isolatiedozen FAQ

Veelgestelde vragen over Honingraad Isolatiedozen

Ja dit kan zeker, echter doen wij dit pas als het om een afname gaat van +2.000 stuks. Een oplossing die vaak gebruikt wordt bij kleinere aantallen is het gebruik van stickers.
Hoelang een product precies gekoeld blijft is lastig te zeggen. Dit komt vooral doordat een aantal variabelen een rol hierbij spelen: Omgevingstemperatuur, transporttijd en de temperatuur waarin het product de verpakking in gaat. Over het algemeen lukt het zeker om uw producten 48 uur gekoeld/ bevroren te houden.
Ja, de doos bestaat uit een kartonnen buiten doos met daarin isolatievellen die zijn gemaakt van oude kranten pulvers. De doos bestaat dus uit 100% gerecycled papier en is ook weer 100% recyclebaar.
De levertijd is 2-3 werkdagen
De honingraad isolatiedoos bestaat uit 1x kartonnen doos en 6 honingraad inleg stukken.

BINNEN 2 WERKDAGEN GELEVERD

Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!

PRODUCENT IN NEDERLAND

Al 45 jaar hoogwaardige kwaliteit & snelle service

TELEFONISCHE SUPPORT MA / VR

Telefonische hulp bij vragen of bestelling

Blog Artikelen

isolerende pallet hoezen

Isolerende pallethoezen | Verpakkingsmateriaal om gekoeld te verzenden

Voor het transport van goederen worden bijna altijd pallets gebruikt. Ook bederfelijke goederen verzendt men over het algemeen met behulp van pallets. Bederfelijke goederen worden tijdens transport blootgesteld aan verschillende factoren, zoals temperatuurverschillen, luchtvochtigheid en Uv-straling.

Door...

is aan de winkelwagen toegevoegd
Afrekenen
Call Now Button