Fraud Blocker
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!       Klantwaardering van 8,8       Producent in Nederland       Ruim 45 jaar ervaring

Pallethoezen

Pallethoezen als isolatie en bescherming

Bij Cooled Solutions, de Europese marktleider in koelzakken, thermohoezen en isolatiefolies, staan kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van koelverpakkingen, kunnen wij nu premium-afdekhoezen voor pallets introduceren. Zij zijn de perfecte oplossing om uw gekoelde goederen veilig en duurzaam te vervoeren.
Onze afdekhoezen voor pallets zijn speciaal ontworpen om uw producten te beschermen tegen externe factoren zoals stof, vuil en vocht, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor optimaal temperatuurbehoud. Of u nu kleine of grote pallets gebruikt, onze hoesvarianten passen altijd perfect en zorgen voor extra stabiliteit en bescherming tijdens transport. Lees hieronder meer over de voordelen en toepassingen van dit product.

Meer over afdekhoezen voor pallets

In de wereld van koeltransport is de kwaliteit van de verpakking van groot belang. Cooled Solutions weet dat elke lading uniek is en specifieke eisen stelt op het gebied van bescherming en temperatuurbeheersing. Onze afdekhoezen voor pallets bieden daarom een optimale beschermingslaag, wat essentieel is voor het behoud van de kwaliteit van uw goederen.

Voordelen pallethoezen

 • Bescherming tegen externe factoren
  Onze afdekhoezen bieden niet alleen bescherming tegen temperatuurschommelingen, maar ook tegen de verschillende weersomstandigheden en condities in de transportsector, zoals stof, vuil en vocht. De hoes houdt uw goederen veilig en schoon tijdens het transport.
 • Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid
  In onze productfilosofie staat duurzaamheid altijd centraal. Onze pallethoezen zijn dan ook gemaakt van hoogwaardige, recyclebare materialen zoals LDPE voor een lagere milieubelasting. Dankzij hun grote robuustheid kunnen onze hoezen ook hergebruikt worden, wat niet alleen kostenbesparend werkt, maar ook materiaalverspilling vermindert.
 • Grote keuze aan maten en materialen
  Cooled Solutions biedt een breed assortiment aan pallethoezen die geschikt zijn voor standaardmaten, zoals Europallets en halve pallets. Maar wij kunnen ook hoezen leveren voor speciale formaten en in verschillende diktes – van dunne, flexibele varianten tot dikkere hoezen voor extra isolatie. Dit alles is afhankelijk van het vereiste beschermingsniveau.
 • Geschikt voor verschillende toepassingen
  Onze veelzijdige afdekhoezen zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal voor het vervoeren van producten die tegen temperatuurveranderingen en externe verontreiniging moeten worden beschermd. Goede voorbeelden hiervan zijn voedsel, farmaceutische producten, chemische stoffen en andere kwetsbare goederen. De hoezen zorgen tijdens het transport voor extra stabiliteit.
 • Innovatieve kenmerken
  Onze pallethoezen hebben innovatieve kenmerken, zoals een hoge zuurbestendigheid en goede hygiënische eigenschappen. Hierdoor zijn ze toepasbaar in sectoren waar strenge hygiënenormen gelden. Dankzij de transparante en gekleurde varianten (zoals blauw) zijn de goederen snel te identificeren, waardoor het logistieke proces efficiënter kan verlopen.

Hoogwaardige en innovatieve oplossingen

Onze innovatieve producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dragen bij aan een duurzamere en efficiëntere transportsector. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze afdekhoezen voor pallets, die voor bescherming, duurzaamheid en veelzijdigheid zorgen. Kies voor de hoezen van Cooled Solutions en ontdek zelf het verschil in kwaliteit en betrouwbaarheid.

Pallethoezen
thermohoezen cooled solutions 59

  Stuur ons uw Offerte Aanvraag

  Belang van betrouwbare en efficiënte koeloplossingen

  Bij Cooled Solutions begrijpen wij dat u betrouwbare en efficiënte koeloplossingen nodig hebt. Met zijn unieke eigenschappen, veelzijdigheid en duurzaamheid is EPP het perfecte materiaal voor al uw koelbehoeften. Ontdek alle mogelijkheden en laat uw producten vervoeren met de zekerheid die alleen EPP kan bieden.

   

   

   

   

  Veel gestelde vragen over pallethoezen

  Duurzaamheid is een kernwaarde bij Cooled Solutions. Onze afdekhoezen zijn gemaakt van recyclebare materialen zoals LDPE. Hierdoor zijn ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook duurzaam en herbruikbaar.

  Ja, Cooled Solutions heeft een breed assortiment aan afdekhoezen, waaronder:
  – Dunne pallethoezen: Voor toepassingen waarbij minder bescherming nodig is en gemakkelijke hantering een vereiste is.
  – Dikkere pallethoezen: Voor betere isolatie en bescherming.
  – Transparante en gekleurde hoezen: Hiermee zijn de goederen snel te identificeren.
  – Speciaal gevormde hoezen: Voor ongebruikelijke of afwijkende palletformaten.

  Afdekhoezen voor pallets hebben verschillende voordelen, waaronder:

  – Temperatuurbeheersing: Ze helpen om gekoelde goederen op de juiste temperatuur te houden, wat belangrijk is voor producten zoals voedsel en medicijnen.
  – Bescherming tegen externe elementen: Ze beschermen tegen stof, vuil  en vocht, waardoor de kwaliteit van de goederen behouden blijft.
  – Duurzaamheid: Ze zijn gemaakt van stevige materialen en zijn herbruikbaar en zorgen voor minder afval.

  Veelzijdigheid: De hoezen zijn geschikt voor diverse palletformaten en -types, van Europallets tot blokpallets.

  De keuze van de juiste maat is essentieel voor een goede bescherming van uw producten. Houd daarom rekening met de volgende aspecten:
  – Meet de afmetingen van de pallet: Zorg dat de hoes goed past voor de afmetingen van uw pallet, inclusief de hoogte van de lading.
  – Type lading: Houd rekening met de kwetsbaarheid van de producten die u vervoert.
  – Speciale eisen: Eventuele speciale eisen, zoals de noodzaak van extra isolatie of bescherming tegen chemicaliën, kunnen medebepalend zijn voor de keuze van de juiste maat.

  Afdekhoezen verbeteren de transportveiligheid als volgt:
  – Stabilisering van de lading: Afdekhoezen helpen voorkomen dat zaken verschuiven of omvallen.
  – Bescherming tegen beschadiging: De kans op schade door externe factoren is kleiner wanneer afdekhoezen worden gebruikt.
  – Verbeterde hygiëne: Hoezen voorkomen dat producten verontreinigd worden – een overweging die vooral in de farmaceutische en voedingsindustrie belangrijk is.

  Absoluut! Bij Cooled Solutions kunt u de afdekhoezen op verschillende manieren laten personaliseren. Dit varieert van de keuze van een specifieke kleur tot de toevoeging van uw bedrijfslogo voor een verhoogde merkzichtbaarheid.

  Houd in geval van extreme weersomstandigheden rekening met het volgende:
   -Robuuste materialen: Kies bij extreme koude of hitte voor hoezen die gemaakt zijn van sterke materialen die hiertegen bestand zijn.
  – Extra isolatie: Overweeg om dikkere hoezen te nemen voor extra bescherming tegen extreme temperaturen.

  Voor een maximale levensduur van uw afdekhoezen adviseren wij het volgende:
  – Regelmatig reinigen: Zorg dat de afdekhoezen vrij van vuil en stof blijven.
  – Droog bewaren: Zorg dat ze goed droog zijn voordat u ze opslaat.
  – Vermijd direct zonlicht: Langdurige blootstelling aan zonlicht kan het materiaal aantasten.

  Wanneer u deze adviezen volgt, zullen uw afdekhoezen een langere levensduur hebben en optimaal presteren. Mocht u nog vragen hebben over de kwalitatieve en duurzame oplossingen van Cooled Solutions, neem dan contact met ons op. Wij helpen u dan graag verder!

  Blog Artikelen

  isolerende pallet hoezen

  Isolerende pallethoezen | Verpakkingsmateriaal om gekoeld te verzenden

  Voor het transport van goederen worden bijna altijd pallets gebruikt. Ook bederfelijke goederen verzendt men over het algemeen met behulp van pallets. Bederfelijke goederen worden tijdens transport blootgesteld aan verschillende factoren, zoals temperatuurverschillen, luchtvochtigheid en Uv-straling.

  Door...

  is aan de winkelwagen toegevoegd
  Afrekenen
  Call Now Button