Fraud Blocker
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!       Klantwaardering van 8,8       Producent in Nederland       Ruim 45 jaar ervaring

Coolbox

Coolbox

In een wereld waarin de versheid en veiligheid van producten belangrijker dan ooit zijn, komt Cooled Solutions met revolutionaire koeloplossingen. Als Europese marktleider in de productie van onder meer koelzakken, thermohoezen en isolatiefolies, zijn wij koplopers op het gebied van technologische innovatie. Onze producten zorgen bijvoorbeeld voor het behoud van bederfelijke goederen. Ook in andere sectoren leveren wij geavanceerde en duurzame verpakkingsoplossingen. Lees hieronder hoe onze koeloplossingen traditionele denkwijzen over productbehoud, transport en duurzaamheid hebben veranderd.

Markten waarin koeloplossingen van Cooled Solutions worden gebruikt

Koeloplossingen spelen momenteel een belangrijke rol in een breed scala aan sectoren, van levensmiddelen en medicijnen tot en met elektronica en logistiek. De producten van Cooled Solutions, zoals onze hoogwaardige koelboxen en professionele thermoboxen, zijn ontworpen om aan de eisen van al deze markten te voldoen. Hieronder bespreken we de toepassingen en voordelen van onze innovatieve en duurzame koeloplossingen.

Toepassingen van koeloplossingen

In de levensmiddelenindustrie is de versheid van producten essentieel. Onze Eco Coolboxen zijn speciaal ontworpen om bederfelijke goederen zoals groenten, fruit, vlees en zuivelproducten in optimale omstandigheden te vervoeren en op te slaan. Dit verlengt de houdbaarheid en zorg voor behoud van de voedingswaarde en smaak van de producten.

 • Farmaceutische industrie: Voor de farmaceutische industrie zijn betrouwbare koeloplossingen nodig om de integriteit van medicijnen, vaccins en andere medische producten te waarborgen. Onze speciaal ontworpen koelboxen zorgen voor een gecontroleerde omgeving die de werkzaamheid van deze producten behoudt. Dit is essentieel voor zowel de opslag als het vervoer ervan.

Voordelen van onze koeloplossingen

 • Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: Bij het ontwerpen van al onze producten staat duurzaamheid voorop. Door geavanceerde isolatiematerialen en energie-efficiënte koeltechnologieën te gebruiken, houden we de milieubelasting van onze producten tot een minimum beperkt. Onze Eco Coolbox-serie is heel milieuvriendelijk, zonder dat dit ten koste van de prestaties is gegaan.
 • Veiligheid en betrouwbaarheid: Veiligheid en betrouwbaarheid zijn in al onze producten ingebouwd. Zo voorzien wij onze producten van stevige handvatten voor eenvoudig transport en geavanceerde vergrendelingsmechanismen voor veilige opslag. Daarmee voldoen onze koeloplossingen aan de hoogste kwaliteits- en functionaliteitsnormen.

Dankzij hun brede inzetbaarheid en andere voordelen zorgen onze koeloplossingen voor een grote verbetering van de efficiëntie en duurzaamheid in verschillende sectoren. Onze focus op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid betekent dat wij voorop lopen in de ontwikkeling van geavanceerde koeloplossingen die voldoen aan de huidige en toekomstige uitdagingen.

Coolbox
Eco cool box2
Coolbox
Eco cool box2

  Stuur ons uw Offerte Aanvraag

  Waarom Cooled Solutions?

  Als Europese marktleider op het gebied van koelverpakkingen, streeft Cooled Solutions naar innovatie en kwaliteit. Ons team van experts werkt nauw samen met klanten om oplossingen te ontwikkelen die precies voldoen aan hun eisen – en aan de hoogste normen in onze industrie. Of u nu op zoek bent naar een standaardoplossing of maatwerk, bij ons bent u verzekerd van producten van topkwaliteit die uw goederen optimaal beschermen.
  Bij Cooled Solutions begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden we altijd persoonlijke service – van de selectie van de juiste kleur en dikte van de verpakking tot advies over de meest effectieve koeloplossingen voor uw project. Wanneer u voor Cooled Solutions kiest, profiteert u van de perfecte combinatie van kwaliteit, efficiëntie en innovatie in koelverpakkingen.

  Veelgestelde vragen over coolboxen en koeloplossingen

  Onze koelboxen onderscheiden zich door hun geavanceerde isolatietechnologie, duurzaamheid en veelzijdigheid. Met kenmerken zoals duurzaamheid en modulaire ontwerpen, zijn onze oplossingen geschikt voor een breed scala aan toepassingen – van persoonlijk tot professioneel gebruik.

  Dat is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het koelboxtype, de buitentemperatuur en het soort producten. Onze koelboxen kunnen uw goederen meerdere dagen koud houden. In sommige gevallen kan ijs onder optimale omstandigheden tot maar liefst 5 dagen koud houden.

  Jazeker, onze koelboxen zijn bij uitstek geschikt voor het vervoeren van medische producten. Ze zorgen voor een stabiele temperatuurcontrole, wat belangrijk is voor het behoud van de integriteit van kwetsbare medische goederen.

  Onze standaardgarantie biedt dekking tegen defecten in materiaal en vakmanschap. De specifieke garantieperiode verschilt per product, dus raadpleeg de productomschrijving of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

  Klanten hebben vanaf de dag van ontvangst 14 dagen bedenktijd om hun aankoop te retourneren. De producten dienen in de originele verpakking en staat teruggestuurd te worden. Eventuele kosten van retourzending zijn voor rekening van de klant, behalve in het geval van een defect product of verkeerde levering.

  Voor het reinigen van uw koelbox adviseren wij om een milde zeepoplossing en zachte doek te gebruiken. Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of borstels, aangezien die het oppervlak zouden kunnen beschadigen. Zorg dat de koelbox voor het opbergen volledig droog is ter voorkoming van schimmel en geurtjes.

  Hoewel onze koelboxen geschikt zijn om producten koel te houden, zijn ze in principe niet ontworpen als vriezers. Voor het langdurig bewaren van diepvriesproducten adviseren wij om een vriezer te gebruiken.

  Wij hopen dat u met de vragen en antwoorden hierboven meer inzicht hebt gekregen in de waarde en veelzijdigheid van onze koeloplossingen. Cooled Solutions levert niet alleen producten van topkwaliteit, maar ondersteunt klanten ook met uitgebreide informatie en service. Voor verdere vragen staat ons deskundige team altijd klaar om u te helpen!

  is aan de winkelwagen toegevoegd
  Afrekenen
  Call Now Button