Fraud Blocker
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!       Klantwaardering van 8,8       Producent in Nederland       Ruim 45 jaar ervaring

Piepschuim bakken met deksel

Piepschuim bakken met deksel

Cooled Solutions, de Europese marktleider in koelverpakkingstechnologie, levert de perfecte oplossing om uw producten tijdens transport of opslag gekoeld en vers te houden: piepschuim bakken met deksel. Zij bieden een superieure isolatie en zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van medicijnen tot verse AGF-producten. Naast geavanceerde oplossingen krijgt u van ons ook altijd advies op maat om te zorgen dat uw goederen tijdens het vervoer goed worden beschermd, hoe groot de afstand ook is.

Voordelen van piepschuim bakken met deksel

Piepschuim, ook bekend als EPS (geëxpandeerd polystyreen), is een lichtgewicht materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende isolerende eigenschappen en ongevoeligheid voor vocht. Cooled Solutions weet als geen ander hoe belangrijk betrouwbare koeloplossingen zijn voor het vervoer en de opslag van temperatuurgevoelige producten. Daarom bieden onze piepschuim bakken met deksel maximale bescherming en isolatie aan uw producten.

Toepassingen van piepschuim bakken

Dankzij de grote veelzijdigheid van onze piepschuim bakken met deksel zijn ze inzetbaar voor een breed scala aan toepassingen, zoals de farmaceutische sector. Voor medicijnen is het behoud van een constante temperatuur van levensbelang. Onze bakken met deksel vormen een betrouwbare oplossing om de integriteit van dit soort producten te behouden. In de AGF-sector houden onze piepschuim bakken bederfelijke producten zoals fruit, groenten en bloemen vers – van de boerderij tot bij de mensen thuis aan tafel.

Belangrijke eigenschappen van piepschuim bakken

De hoge isolatiewaarde van piepschuim zorgt dat de producten in de bak op de juiste temperatuur blijven, ongeacht externe temperatuurschommelingen. Dit is een belangrijk vereiste voor het transport van bederfelijke goederen en producten waarvan de temperatuur constant moet blijven.

 • Licht gewicht en duurzaam: Ondanks hun lichte gewicht zijn piepschuim bakken verrassend duurzaam. Ze zijn bestand tegen de stoten en schokken die tijdens transport optreden, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor goederen die lange afstanden moeten afleggen.
 • Oplossingen op maat: Bij Cooled Solutions begrijpen we dat elke klant zijn eigen behoeften heeft. Daarom bieden we ook maatwerkoplossingen aan, waaronder bakken met speciale afmetingen en diktes, afhankelijk van wat er vervoerd moet worden.
 • Milieuvriendelijk: Duurzaamheid is voor Cooled Solutions een kernwaarde. Onze piepschuim bakken zijn daarom geschikt voor hergebruik en recycling, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn in de toeleveringsketen van vandaag.

Combinatie met koeloplossingen

Voor producten die extra koeling nodig hebben, kunnen onze piepschuim bakken worden voorzien van gelpacks of koelelementen. Hierdoor wordt de koelduur verlengd, wat ideaal is voor het transport van diepvriesproducten of toepassingen in warmere klimaten.
Door al deze voordelen zijn de piepschuim bakken met deksel van Cooled Solutions een oplossing die niet alleen praktisch, maar ook economisch verantwoord is. Dankzij onze expertise en focus op kwaliteit vindt u bij ons altijd de perfecte oplossing voor al uw koelbehoeften.

Styrofoam kopen
Piepschuim bakken met deksel
Styrofoam kopen
Piepschuim bakken met deksel

  Stuur ons uw Offerte Aanvraag

  Waarom Cooled Solutions?

  Als Europese marktleider op het gebied van koelverpakkingen, streeft Cooled Solutions naar innovatie en kwaliteit. Ons team van experts werkt nauw samen met klanten om oplossingen te ontwikkelen die precies voldoen aan hun eisen – en aan de hoogste normen in onze industrie. Of u nu op zoek bent naar een standaardoplossing of maatwerk, bij ons bent u verzekerd van producten van topkwaliteit die uw goederen optimaal beschermen.
  Bij Cooled Solutions begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden we altijd persoonlijke service – van de selectie van de juiste kleur en dikte van de verpakking tot advies over de meest effectieve koeloplossingen voor uw project. Wanneer u voor Cooled Solutions kiest, profiteert u van de perfecte combinatie van kwaliteit, efficiëntie en innovatie in koelverpakkingen.

  Veelgestelde vragen over piepschuim bakken met deksel

  Piepschuim, of EPS, heeft een unieke cellulaire structuur die lucht insluit, waardoor het een uitstekende thermische isolator is. Deze eigenschap helpt om de temperatuur in de bak constant te houden, wat belangrijk is voor het vervoer of de opslag van temperatuurgevoelige producten.

  Ja, in onze piepschuim bakken kunt u voedsel veilig vervoeren. Ze voldoen aan strikte hygiënenormen en zijn daarmee geschikt voor de AGF-sector en andere voedselgerelateerde toepassingen.

  Ondanks hun lichte gewicht zijn onze piepschuim bakken heel duurzaam. Ze zijn bestand tegen stoten en schokken tijdens transport en zorgen daarmee dat de vervoerde producten heel blijven.

  Ja, piepschuim bakken kunnen meerdere keren voor transport en opslag worden gebruikt. Daarnaast zijn de bakken recyclebaar, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn. We adviseren gebruikers om te informeren naar de lokale voorschriften over de afvoer van de bakken wanneer zij aan het einde van hun levensduur zijn.

  Cooled Solutions levert de bakken in een groot aantal verschillende maten en vormen om aan specifieke klantbehoeften te voldoen. Voor speciale toepassingen leveren we ook maatwerkoplossingen.

  Het kiezen van de juiste bak hangt af van verschillende factoren, waaronder het soort product, het vereiste isolatieniveau en de transportduur. Ons team van ervaren experts kan u adviseren over de meest geschikte optie voor uw situatie.

  Absoluut. Voor toepassingen waarbij extra koeling nodig is, kunnen onze piepschuim bakken worden voorzien van koelelementen of gelpacks. Deze combinatie is ideaal voor het verlengen van de koelduur, vooral voor diepvriesproducten of in warme klimaten.

  U kunt contact met ons opnemen via onze website of telefonisch. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en helpt u graag bij het plaatsen van uw bestelling.
  Cooled Solutions levert hoogwaardige koeloplossingen die voorzien in alle mogelijke koelbehoeften, waaronder piepschuim bakken met deksel. Ons productassortiment is heel uitgebreid! Neem voor meer informatie over koel- en isolatieproducten contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

  Blog Artikelen

  isolerende pallet hoezen

  Isolerende pallethoezen | Verpakkingsmateriaal om gekoeld te verzenden

  Voor het transport van goederen worden bijna altijd pallets gebruikt. Ook bederfelijke goederen verzendt men over het algemeen met behulp van pallets. Bederfelijke goederen worden tijdens transport blootgesteld aan verschillende factoren, zoals temperatuurverschillen, luchtvochtigheid en Uv-straling.

  Door...

  is aan de winkelwagen toegevoegd
  Afrekenen
  Call Now Button