Fraud Blocker
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!       Klantwaardering van 8,8       Producent in Nederland       Ruim 45 jaar ervaring

Absorptiematten

Absorptiematten

Dankzij onze absorptiematten blijft uw vlees, vis en fruit langer vers!

Een frisse, smakelijke presentatie van waren duidt op kwaliteit, het heeft een grote invloed op de aankoopbeslissing. Optimaliseer presentatie, minimaliseer afval. De absorptiemat voorkomt dat uw product in zijn eigen sap zwemt. Bloed- en vleessappen in de verpakking zijn niet alleen lelijk om naar te kijken, het is ook nog eens een ideale voedingsbodem voor bacteriën. Onze absorptiemat vermindert de bacteriegroei en houdt het product simpelweg langer vers. Dit vermindert de voedselverspilling aanzienlijk.

De absorptiemat ondersteunt u in elke situatie en is verkrijgbaar voor vlees, vis en fruit producten. Ze zijn verkrijgbaar met een lage tot hoge zuigkracht. Op deze manier nemen ze net zoveel vrijgekomen vloeistof op als individueel nodig is.

De absorptiematten zijn verkrijgbaar in vaste maten, maar kunnen ook per rol besteld worden.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

U kunt u bestelling terugsturen doormiddel het retour formulier in te vullen op onze website hierna ontvangt u automatisch een retour label.
U kunt u bestellen altijd annuleren wanneer deze nog niet verzonden is. Is dit wel het geval kunt u de bestelling retourneren wanneer u de goederen heeft ontvangen.
Wij leveren binnen heel Europa mocht u op een andere plek hierbuiten een levering willen hebben neem dan contact met ons op.
Alle producten die wij online aanbieden worden uit voorraad geleverd binnen 3 werkdagen.
Wanneer u betaling gelukt is wordt hiervan een bevestiging verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.
Ja, je kan je producten altijd goed zijn als deze niet naar behoren zijn of anders zijn dan veronderstelt.
Antwoord

Blog Artikelen

thermohoes bodemvel

Verse producten gekoeld verzenden met een thermal cover

Verse, gekoelde en ingevroren goederen vereisen specifieke controles en transportuitrusting. De farmaceutische wereld is goed op de hoogte van deze voorschriften. Bedrijven die niet in de farmaceutische sector zitten, zijn echter niet altijd op de hoogte...

isolerende pallet hoezen

Isolerende pallethoezen | Verpakkingsmateriaal om gekoeld te verzenden

Voor het transport van goederen worden bijna altijd pallets gebruikt. Ook bederfelijke goederen verzendt men over het algemeen met behulp van pallets. Bederfelijke goederen worden tijdens transport blootgesteld aan verschillende factoren, zoals temperatuurverschillen, luchtvochtigheid en Uv-straling.

Door...

is aan de winkelwagen toegevoegd
Afrekenen
Call Now Button