Fraud Blocker
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!       Klantwaardering van 8,8       Producent in Nederland       Ruim 45 jaar ervaring

Standaard Kartonnen Doos

Standaard kartonnen doos

Er zijn een aantal belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden als je kartonnen dozen koopt:

Afmetingen: Zorg ervoor dat de doos de juiste afmetingen heeft voor wat je wilt verpakken. Als de doos te groot of te klein is, kan dit leiden tot onnodig gebruik van verpakkingsmateriaal of schade aan het product tijdens het vervoer.

Stijfheid: Zorg ervoor dat de doos stevig genoeg is om het product te ondersteunen tijdens het vervoer. Als de doos te zwak is, kan dit leiden tot beschadiging van het product.

Druksterkte: Zorg ervoor dat de doos sterk genoeg is om tegen de druk van het vervoer te kunnen. Als de doos niet sterk genoeg is, kan dit leiden tot beschadiging van het product.

Milieuvriendelijkheid: Als je milieubewust bent, is het wellicht verstandig om te kiezen voor kartonnen dozen die gemaakt zijn van gerecycled materiaal of die recyclebaar zijn.

Kosten: Houd rekening met de kosten van de dozen. Als je grote hoeveelheden nodig hebt, kan het voordeliger zijn om bulkkortingen te krijgen of om kartonnen dozen te kopen die op maat gemaakt zijn.

Onze Amerikaanse kartonnen vouwdozen bestaan uit 2 kwaliteiten:

De eerste kwaliteit is een kartonnen doos met een B-golf van 3mm. Het maximale gewicht dat deze doos kan dragen ligt rond de 5 kg.
Een andere kwaliteit die wij aanbieden is de Amerikaanse vouwdoos met een BC-golf van 7mm. Het maximale gewicht dat deze doos kan dragen ligt rond de 20 kg.

Kartonnen Doos met Wanddikte 3mm – enkele golf

Amerikaanse vouwdoos B-golf met een draagkracht van ongeveer 5 kg.

Kartonnen Doos Wanddikte 7mm – dubbele golf

Amerikaanse vouwdoos BC-golf met een draagkracht van ongeveer 20 kg.
logo toevoegen

Eigen text of logo op de kartonnen doos?

Bij ons is het ook mogelijk om een eigen design geprint te krijgen op jouw verpakking. Het bedrukken van de kartonnen doos zorgt voor een goede presentatie en biedt de mogelijkheid voor extra reclame voor uw bedrijf! Wil jij hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

BINNEN 2 WERKDAGEN GELEVERD

Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!

PRODUCENT IN NEDERLAND

Al 45 jaar hoogwaardige kwaliteit & snelle service

TELEFONISCHE SUPPORT MA / VR

Telefonische hulp bij vragen of bestelling

Veelgestelde vragen over Standaard Dozen

We hebben 10 formaten standaard dozen in ons assortiment. Een overzicht van onze standaard dozen.

Blog Artikelen

thermohoes bodemvel

Verse producten gekoeld verzenden met een thermal cover

Verse, gekoelde en ingevroren goederen vereisen specifieke controles en transportuitrusting. De farmaceutische wereld is goed op de hoogte van deze voorschriften. Bedrijven die niet in de farmaceutische sector zitten, zijn echter niet altijd op de hoogte...

isolerende pallet hoezen

Isolerende pallethoezen | Verpakkingsmateriaal om gekoeld te verzenden

Voor het transport van goederen worden bijna altijd pallets gebruikt. Ook bederfelijke goederen verzendt men over het algemeen met behulp van pallets. Bederfelijke goederen worden tijdens transport blootgesteld aan verschillende factoren, zoals temperatuurverschillen, luchtvochtigheid en Uv-straling.

Door...

is aan de winkelwagen toegevoegd
Afrekenen
Call Now Button