Fraud Blocker
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!       Klantwaardering van 8,8       Producent in Nederland       Ruim 45 jaar ervaring

Retourbeleid

Retourbeleid

In verband met de veiligheid omtrent voedsel en onze producten vaak voor het verpakken van voedsel gebruik worden kunnen deze niet geretourneerd worden.

Indien er producten speciaal op maat gemaakt worden naar de eis van de klanten, dan kunnen deze alleen terug gestuurd worden indien het product kapot is. Voor het terugsturen dient er altijd eerst contact opgenomen te worden met een van onze werknemers. De kosten die gepaard gaan bij het retour zenden nemen wij op ons.

verzenden dpd
verzenden dhl
verzenden postnl

Verzendbeleid

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde werkdag te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Op de product pagina’s staan een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • € 8,95 voor pakketbestellingen
  • € 60,00 voor pallet zendingen binnen Nederland
  • € 70,00 voor pallet zendingen binnen Europa

Levering verloopt via de postbode, pakketbezorger of via onze transportdienst. Over het algemeen zal de aflevering binnen drie werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Algemene voorwaarden

Kijk voor onze algemene voorwaarden op de pagina Algemene Voorwaarden.

Call Now Button