Fraud Blocker
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!       Klantwaardering van 8,8       Producent in Nederland       Ruim 45 jaar ervaring

Aluminium isolatiefolie

Aluminium isolatiefolie

In de wereld van vandaag staan duurzaamheid en efficiëntie centraal. Daarom biedt Cooled Solutions een efficiënte oplossing voor al uw koelbehoeften: aluminium isolatiefolie. Als Europese leider in de productie van onder meer koelzakken, thermohoezen en isolatiefolies hebben wij de kunst van temperatuurbehoud geperfectioneerd. Onze aluminium isolatiefolie is gemaakt van hoogwaardige materialen, onder toepassing van innovatieve technieken. Dit materiaal is dan ook ideaal om een optimale temperatuur te handhaven, wat belangrijk is bij het vervoeren en opslaan van temperatuurgevoelige producten. Lees hieronder hoe onze producten maximale bescherming bieden aan uw goederen.

De kracht van aluminium isolatiefolie

Aluminium isolatiefolie staat bekend om zijn uitzonderlijke isolerende eigenschappen, wat voornamelijk te danken is aan het vermogen van aluminium om warmte en infraroodstralen te reflecteren. Hierdoor blijft de gewenste temperatuur van uw goederen behouden. Cooled Solutions heeft producten ontwikkeld die superieure bescherming bieden voor diverse toepassingen – van muurisolatie in bedrijfsgebouwen tot de bescherming van kwetsbare producten tijdens transport.

Toepassingen voor koeloplossingen

Onze aluminium isolatiefolie is een veelzijdige oplossing die toegevoegde waarde biedt ten opzichte van traditionele toepassingen. In het geval van koelverpakkingen, zoals koelzakken en thermohoezen, biedt de folie een extra laag bescherming tegen externe temperatuursinvloeden. Dit is vooral van belang bij het transport van voedsel, geneesmiddelen en andere temperatuurgevoelige goederen. De folie houdt de koude lucht binnen en de warme lucht buiten, waardoor de productintegriteit tijdens het vervoer behouden blijft.

Voordelen van aluminium isolatiefolie

Aluminium isolatiefolie heeft een hoge thermische efficiëntie. Dit resulteert in een sterke vermindering van de warmteoverdracht en daarmee in een optimale temperatuurregeling. Dit zijn belangrijke aspecten voor koeltransport en de opslag van temperatuurgevoelige producten.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Cooled Solutions hecht hoge waarde aan duurzaamheid. Onze aluminium isolatiefolie is herbruikbaar en recyclebaar, waardoor de milieu-impact lager is. Hierdoor is deze folie een verantwoorde keuze voor bedrijven die duurzaamheid hoog in hun vaandel hebben staan.

Veelzijdigheid en gebruiksgemak

Onze isolatiefolie kenmerkt zich door een groot gebruiksgemak en flexibele inzetbaarheid. Het is eenvoudig aan te brengen voor verschillende toepassingen, bijvoorbeeld als isolatiemateriaal in bedrijfsgebouwen en als koelverpakking voor het vervoer van producten. Bovendien is de folie licht van gewicht en compact, waardoor het geen kostbare ruimte in beslag neemt.

Innovatieve maatwerkoplossingen 

Cooled Solutions weet dat elke klant uniek is. Daarom kunnen we ook maatwerkoplossingen leveren en onze producten precies afstemmen op uw specifieke wensen. Of het nu gaat om speciale afmetingen, de toepassing van meerdere lagen voor extra isolatie of de realisering van dampdichtheid: wij zorgen voor een oplossing die naadloos aansluit op uw toepassing.

Door onze grote expertise in de productie van aluminium isolatiefolie en aanverwante koelproducten, kunnen wij naast producten van topkwaliteit ook deskundig advies en ondersteuning geven. Bij Cooled Solutions ligt de focus altijd op innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Daarmee zijn wij een ideale partner op het gebied van efficiënte en duurzame koeloplossingen.

aluminium isolatiefolie
isolatiefolie-rol-pet-bubbelfolie
aluminium isolatiefolie
isolatiefolie-rol-pet-bubbelfolie

  Stuur ons uw Offerte Aanvraag

  Waarom Cooled Solutions?

  Als Europese marktleider op het gebied van koelverpakkingen, streeft Cooled Solutions naar innovatie en kwaliteit. Ons team van experts werkt nauw samen met klanten om oplossingen te ontwikkelen die precies voldoen aan hun eisen – en aan de hoogste normen in onze industrie. Of u nu op zoek bent naar een standaardoplossing of maatwerk, bij ons bent u verzekerd van producten van topkwaliteit die uw goederen optimaal beschermen.
  Bij Cooled Solutions begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden we altijd persoonlijke service – van de selectie van de juiste kleur en dikte van de verpakking tot advies over de meest effectieve koeloplossingen voor uw project. Wanneer u voor Cooled Solutions kiest, profiteert u van de perfecte combinatie van kwaliteit, efficiëntie en innovatie in koelverpakkingen.

  Veelgestelde vragen over aluminium isolatiefolie

  Aluminium isolatiefolie kan heel goed warmte reflecteren en warmteoverdracht beperken. Hierdoor is dit materiaal ideaal om goederen in koelverpakkingen warm of koud te houden. De folie helpt om de temperatuur binnenin de verpakking constant te houden. Dit is een belangrijke eis voor het vervoeren en opslaan van temperatuurgevoelige producten zoals voedsel, medicijnen en andere bederfelijke goederen.

  Onze aluminium isolatiefolie is niet alleen herbruikbaar, maar ook recyclebaar, waardoor de ecologische voetafdruk afneemt. Door het gebruik van duurzame materialen en productieprocessen kan Cooled Solutions milieuvriendelijke oplossingen leveren voor milieubewuste consumenten en bedrijven.

  Dankzij de grote veelzijdigheid van aluminium isolatiefolie is het behalve als koelverpakking ook voor een breed scala aan andere toepassingen geschikt. Zo wordt het bijvoorbeeld ook gebruikt in de bouw, in de automotive industrie en voor speciale toepassingen zoals muurisolatie en de bescherming van goederen tijdens transport. Omdat de folie aan verschillende behoeften en omgevingen kan worden aangepast, is het een waardevolle oplossing in uiteenlopende sectoren.

  Het selecteren van de juiste aluminium isolatiefolie hangt af van diverse factoren, zoals de specifieke toepassing, de vereiste isolatiewaarde en de omstandigheden waaronder de folie zal worden gebruikt. Cooled Solutions kan u persoonlijk advies geven en maatwerkoplossingen leveren zodat u voor uw toepassing de meest geschikte folie krijgt. Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het maken van de juiste keuze.

  Ja, een van de voordelen van aluminium isolatiefolie is dat het gemakkelijk aan te brengen is. De folie kan eenvoudig in verschillende vormen en maten worden gesneden, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen. Er zijn geen speciale gereedschappen of vaardigheden nodig. Bovendien krijgt u van Cooled Solutions gedetailleerde instructies en ondersteuning om te zorgen dat de folie goed wordt aangebracht en optimaal functioneert.

  Dankzij de uitstekende reflecterende eigenschappen is de energiebehoefte voor koeling of verwarming bij gebruik van deze folie lager. Dit resulteert in lagere energiekosten en minder milieubelasting. Dankzij de isolatiewaarde van de folie is ook een effectieve temperatuurcontrole mogelijk, waardoor de energie-efficiëntie van woningen en bedrijven toeneemt.

  Jazeker! Cooled Solutions begrijpt dat elk project uniek is en daarom kunnen we maatwerkoplossingen leveren die naadloos aansluiten op uw specifieke behoeften. Zo kunnen wij speciale afmetingen, speciale diktes of uit meerdere lagen bestaande isolatiefolie leveren. Ons team werkt altijd nauw met u samen om tot een ideale oplossing te komen.

  Bij Cooled Solutions bent u verzekerd van grote expertise. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons altijd voorop. Cooled Solutions heeft de beste isolatie-oplossingen in huis voor uw specifieke toepassing. Met een breed scala aan producten en diensten vindt u in ons een betrouwbare partner voor al uw uitdagingen op het gebied van isolatie!

  Blog Artikelen

  isolerende pallet hoezen

  Isolerende pallethoezen | Verpakkingsmateriaal om gekoeld te verzenden

  Voor het transport van goederen worden bijna altijd pallets gebruikt. Ook bederfelijke goederen verzendt men over het algemeen met behulp van pallets. Bederfelijke goederen worden tijdens transport blootgesteld aan verschillende factoren, zoals temperatuurverschillen, luchtvochtigheid en Uv-straling.

  Door...

  is aan de winkelwagen toegevoegd
  Afrekenen
  Call Now Button